AVIX

avix
 
 
 
 
 
 
 
 

Az AviX a lean szemléletű folyamatfejlesztés, gyártás és gyártmányfejlesztés, valamint a munkahelyek fejlesztésének olyan professzionális eszköze, amellyel a hagyományos folyamatfejlesztés veszteségei csökkenthetők vagy akár teljesen kiküszöbölhetők. Voltaképpen az ipar számára készített „Office”. A program használható nagyobb léptékben, csak az egyes folyamatlépések elemzésére, de részletesebb felbontással alkalmazva a lépéseket egészen a mozdulatok szintjéig elemezhetjük segítségével.

Az AviX programot már régóta kitűnő eredménnyel használják olyan ismert gyártó­cégek, mint például az Electrolux, az SKF, az ABB, a Scania, a Coca-Cola, a Volvo, stb.

 

A különböző modulok úgy lettek kialakítva, hogy a gyártó és feldolgozó vállalatok gyártóhely- és folyamatkialakítását vagy azok fejlesztését több szempontból, a lehető legteljeskörűbben támogassák. Az AviX egy olyan komplex, all-in-one lean program, amely minden szükséges eszközt tartalmaz a mérnökök számára az új folyamatok megtervezéséhez, valamint a meglévő folyamatok fejlesztéséhez és dokumentáláshoz. Az AviX alkalmazásával az alábbi eredmények gyors elérésére van lehetőség:

 


·      Veszteségek feltárása

·      Folyamatoptimalizálás

·      Dokumentumkezelés

·      Állásidő csökkentése

·      Termelési terület csökkentése

·      Taktidő csökkentése

·      Mérnökóra-megtakarítás

·      Ergonómia fejlesztése

·      Gyártóhely méretének csökkentése

További információ: AVIX leírás

 

Oldal nyomtatása