Minőség politikánk

A Leonardo Group Kft. célkitűzése, hogy képzései résztvevőinek egyéni igényeit testre szabott programjai révén, a résztvevők képesek legyenek önállóan megvalósítani. Képzési szolgáltatásainkkal biztosítjuk a résztvevők céljainak elérését. Továbbá, a Leonardo Group célja, hogy a vevői igényeknek mindenkor megfeleljen, elégedettségüket folyamatosan növelje.
A Leonardo Group munkatársai elkötelezettek a szervezet minőségi működése, valamint a vevői megelégedettség biztosítása iránt, így programjainkat, felelősségünket, munkatársainkkal közösen meghatározva jelöljük ki céljainkat, és határozzuk meg a megvalósításukhoz szükséges eszközöket, folyamatosan fejlesztve képzéseinket, programjainkat.
Munkatársaink szakmai fejlődése érdekében folyamatosan biztosítjuk a rendszeres továbbképzés, a szakmai fórumokon, konferenciákon való részvétel lehetőségét, szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket, szükségleteket.

Minőségirányítási rendszerünk alapja, a megrendelői megelégedettség, így felnőttképzési programjainkat partnereink egyéni igényei, szükséglete alapján, célra, személyre és szervezetre szabottan alakítjuk ki, valósítjuk meg, illetve az elért eredmények alapján folyamatosan változtatjuk, javítjuk tevékenységeinket.

A Leonardo Group minőségpolitikájának alapköve a szervezet minőségirányítási rendszerének és szakmai munkájának folyamatos fejlesztése, követve a jogszabályok által előírt követelményeket. Partnereink és munkatársaink véleményei és visszajelzései alapján, az eredményes, minőségi munka érdekében, folyamatosan felülvizsgáljuk, fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket, kitűzve eredményesebb minőségcélokat.
 
Sukoró, 2011.01.04.  
   
Edwin Kotter
Ügyvezető Igazgató
Kotter Zsuzsa
Képzésért felelős vezető

Oldal nyomtatása