Regisztáció

Személyes adatok

 

 

Amennyiben Ön szeretné letölteni a védett oldalak tartalmát, melyen az Extra tartalmak találhatók, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatokat.

Regisztrációs feltételek

Hogyan használhatod fel az itt található információt és a kapott anyagokat a saját munkád során, saját vállalatodnál és a hétköznapi életben?

A Leonardo Group honlapon található információk (a cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek), valamint e- mailben kapott írásos anyagok aLeonardo Group szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv szerinti jogvédelemben részesülnek.

A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a Leonardo Group írásos beleegyezésével engedélyezett.

Azonban kifejezetten szeretjük, ha máshol megjelenik egy cikkünk egészben vagy részletekben. Kérlek, hogy ha szeretnéd felhasználni valamelyik cikkünket, egyeztess velünk:

info@leonardo-group.hu

Annyit fogunk csak kérni, hogy
  1. a publikáció előtt hadd nézzük meg az általad szerkesztett anyagot
  2. a publikáció címe alatt jelenjen meg a szerzőnk neve,
  3. a cikk végén a forrást így jelöld meg: "Forrás: Leonardo Group tanulmányok archívuma (www.leonardo-group.hu)"

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a Leonardo Group előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.

Amennyiben azonban a Felhasználó egyéb célokra, különösen más szervezeteknek történő tanácsadás céljára használja fel a honlapon található, vagy e- mailben kapott bármely művet, úgy 20.000.-ft/nap/mű díjat köteles fizetni utólag a Leonardo Groupbankszámlájára átutalással.

A Felhasználó jogosulatlan felhasználása esetén jogaink védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági vagy hatósági eljárást kezdeményezünk.

Kérjük, inkább működj velünk együtt, és ezt előre is köszönjük!

Figyelem!

A Leonardo Group fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a regisztrációt bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét, stb. miatt).