Csapatunk

Már 15 éve jelen vagyunk a magyar lean management piacon. Eleinte a gyártási folyamatok fejlesztésére fókuszáltunk, gyártósorokat, anyagellátási rendszereket optimalizáltunk és alakítottunk át. Ma már a lean management teljes spektrumával foglalkozunk. Tapasztalt tanácsadóink nem csak a fizikai megvalósítással foglalkoznak, hanem a sikerhez elengedhetetlen kulturális és vezetési változtatásokat is irányítják. A dolgozók megfelelő képzésével képessé kell tennünk őket megérteni, alkalmazni és tovább fejleszteni ezeket az átalakított folyamatokat. Tanácsadói feladatunk kiterjed arra is, hogy vezessük és támogassuk ügyfeleink munkavállalóit a szervezet minden szintjén, a folyamatos fejlesztésben. Hiszünk benne, hogy ezek a dolgozók igazi szakértők a maguk területén, legyenek operátorok, gépbeállítók, csoportvezetők vagy felső vezetők. A mi tanácsadóink elismerik ezeket a szakértőket és örömmel segítjük őket további fejlődésükben!


A Leonardo Group Kft., olyan nemzetközi szakértők kiváló csapata, akinek széleskörű tapasztalata és szakértelme van a gyártásirányításban, a Flow Manufacturing bevezetésében, a lean elvű folyamatok kialakításában és a különböző gyártásirányítási módszerek kiépítésében.

Tréning
Az oktatási programok a Flow Manufacturing minden részét tartalmazzák, az elmélettől a gyakorlatig, beleértve a fizikai dolgozók oktatását is. A belső tréning programokat vevői igény szerint állítjuk össze.

Bevezetés
A bevezetés célja, a leonardo group „know- how” rendszerének átadása. Tanácsadóink elsősorban „coach” szerepet vállalnak. Partnereink megszerzik azt a képességet, hogy önállóan irányítsák, és fenntartsák az új rendszereket, a project sikeres bevezetése után is.
2007-től, a Leonardo Group Akkreditált Intézmény, akkreditált programokkal!


Kollégáink:

Edwin Kotter

Edwin Kotter (ügyvezető igazgató, tanácsadó)
Nyelvismeret
holland (anyanyelv)
magyar
német
angol
et un petit peu francais
 
Szakmai tapasztalat
2003–       : Leonardo Group Magyarország, Ügyvezető & Senior Consultant
20022003: Modus Media, Budapest, Business Manager
20012002: VAF Instruments, Magyarország, Termelési Igazgató
19962001: Brooks Instrument, Hollandia, USA, Magyarország, termelés fejlesztés
 
Erősségek
Demand Flow Technology
Mixed Modell Line Design
Kanban rendszerek
Heijunka
Value Stream Mapping & Design
SMED
5S & visual management
Lean administration
Lean Supply Chain
Kaizen

 

Pintér Marianna

Pintér Marianna
(adminisztrátor, logisztikai munkatárs)
Nyelvismeret
magyar (anyanyelv)
angol
német

Hartalné Törzsök Tímea

Hartalné Törzsök Tímea
(adminisztrátor, logisztikai munkatárs)
Nyelvismeret
magyar (anyanyelv)
angol